Whohaa: nog 3 kilo

Whohaa: nog 3 kilo

De afgelopen maanden ben ik ‘hard’ aan het werk geweest om mijn doel om zeker 10 kilo af te vallen te behalen. Het is me nu bijna gelukt mensen. En daar maak ik jullie graag deel van uit.

Het voordeel van een blog

Ik vind het altijd leuk om positieve dingen te delen met anderen. Wanneer je een blog hebt, heb je daar meteen een grappig medium voor. Lang leven Een theelepel geluk, ook in dit geval. Ik heb mijn doel bijna bereikt. Aan het begin van dit artikel schreef ik dat ik er hard voor heb gewerkt. In zekere zin is dat ook zo geweest. Ik heb dus een waar eet gezin. De hele dag door wordt hier door iedereen wel gegeten. Zeker in het begin vormde dit voor mij een ergernis. Ik was al flink chagarijnig en al die geuren om mij heen, in combinatie met de gedachten dat ik dat allemaal niet meer mocht,  vréselijk. Inmiddels heb ik er geen moeite meer mee en cheat ik zelfs in het weekend niet meer. Een andere manier van ‘hard’ werken is de extra boodschappen die ik ervoor moet halen. Maar als dat alles is?! 🤷🏼‍♀️

Doorzettingsvermogen

Mijn doorzettingsvermogen heeft erin geresulteerd dat ik nu nog maar 3 kilo hoef af te vallen. Ik ben de afgelopen jaren ongemerkt een gemene 12 kilo aangekomen. Daarvan wil ik er minimaal tien afvallen. Dan ben ik eigenlijk zeer tevreden. En een béétje vlees wil ik wel behouden. Het is gemakkelijk vol te houden door de lekkere mogelijkheden, plus het feit dat ik dit samen doe met mijn zusje. We hebben onzelf, met name in het begin,  er samen doorheen gesleept. Nu is het alleen maar leuk om elk onsje minder aan elkaar te melden. In december vertrekken wij samen richting de zon.  Als we dan ook nog eens heerlijk in onze velletjes zitten, is dat natuurlijk helemaal geweldig.

De laatste loodjes zijn een feit. Maar het betekent zeker niet dat ik dan stop met deze levensstijl. Het bevalt me namelijk goed om nooit meer een opgeblazen buik te hebben, of te creperen van de buikpijn na het avondeten. Dit had ik voorheen meerdere malen per week. Al met al ben ik trots. Ik vind mijn oude lichaam terug en maakte vandaag deze foto van mijn benen. Lange tijd geleden dat ik ze zo voor me heb gezien. Ik kom er wel.

⚘Liefs Cynthia ⚘

16 gedachten over “Whohaa: nog 3 kilo”

 1. Super cynthia succes met de laatste kilo’s samen met je zus gaat je lukken ja gezond en lekker eten kan samen met afvallen en bewegen kanjer knuffels voor jullie fijne dag lieverds

 2. Heel erg fijn voor je. Ook knap! Want ik kan me “vaag”:) herinneren dat je een blessure had. Dus je andere liefde het hardlopen, niet kon beoefenen.
  En er goed uitzien…..dat doe je mét en zónder die kilo’s.

  • Dat Klopt; de blessure is er nog steeds. Hardlopen zit er niet in nog. Maar erg lief van je hoor. Het is gewoon dat je altijd een bepaald gewicht hebt gehad. Dat wilde ik weer bereiken. Liefs!

 3. Gaat lekker bij jou, top hoor.
  Hier gaat het ook lekker. Ook 7 kilo kwijt dankzij koolhydraat beperkt eten en mijn doel is ook nog 3 kilo.
  We gaan dr voor😉.

  • Ohh, dan hebben we precies hetzelfde bereikt en hetzelfde als doel. Leuk om mede strijdsters te hebben. Vandaag beloonde ik mezelf met een geurtje en als ik mijn doel heb bereikt, mag ik een nieuwe jeans.Bovenstaande wordt steeds wijder. Veel succes met de laatste 3 Manuela!! 😀

Een reactie plaatsen