Winactie bij Een theelepel geluk

Winactie bij Een theelepel geluk

Hoi dames. Ik had het op mijn Facebook en Instagram account al gedeeld, maar het leek me leuk jullie ook middels dit blog te informeren. Ik houd namelijk een superleuke winactie. Lees dus gauw verder wat je ervoor dient te doen & wat de voorwaarden ervan zijn.

urban hippies armband pink peony on white

Een winactie om jullie mijn dankbaarheid te tonen

Omdat ik het zo leuk vind dat jullie mijn webshop trouw bezoeken en er zelfs jurken, rokken of sieraden kopen, wil ik mijn dankbaarheid hiervoor tonen. Ditmaal doe ik dat door een winactie te organiseren waar iedereen aan mee kan doen. Wat kun je winnen? Sieraden van het geweldig mooie merk Urban Hippies of die leukerds van Vrolijke Famkes. Wat je ervoor dient te doen betreft het volgende:

*Ga naar mijn Facebookpagina en geef een reactie onder het bericht waarin ik aankondig deze actie te houden. In deze reactie vertel je mij dus dat je meedoet. Vervolgens vraag ik je mijn bericht op Facebook verder te delen. Dat is alles. Simpel toch? Houd verder nog even de volgende aandachtspunten in gedachten om misverstanden te voorkomen:

  •  De winnaar wordt bekend gemaakt op maandag 12 maart 2018
  • Je kunt één sieraad naar keuze winnen van Urban Hippies of Vrolijke Famkes
  • Uitgezonderd is de Urban Hippies tas “Hip pocket Tail berries”
  • De winnaar wordt gekozen middels loting
  • Zodra de gelukkige bekend is gemaakt op mijn Facebook pagina, mag zij (of hij natuurlijk) een sieraad uit de shop kiezen

Meer winacties

In de toekomst zal ik ook winacties organiseren met jurken & rokken van Tante Betsy of Vrolijke Famkes. Houd mijn Facebook pagina (en dit blog natuurlijk) dus goed in de gaten. Voel je welkom om mee te doen dames. Ook al doe je niet mee, dan zou ik het erg leuk vinden als jullie het bericht voor mij willen delen. Alvast ideetjes opdoen? Je vind Vrolijke Famkes en Urban Hippies in mijn shop. Tot heel gauw maar weer.

Liefs Cynthia. 

Een reactie plaatsen