Winactie & Koffie talk

Winactie & Koffie talk

Dames, goedemiddag. Wat fijn dat je er bent. Zoals beloofd een nieuw blog in de shop. Vandaag was mijn vrije dag en zoals je wellicht begrijpt is het ook op deze dagen druk.

Leuke winactie

Een webshop naast een baan is hard werken. Maar ik heb er onwijs veel plezier in. Vandaag zette ik een leuke facebook winactie op poten. Je kunt namelijk kans maken op een schattig rokje van vrolijke Famkes. De actie loopt nog even door. Wil je hier meer over lezen? Check dan zeker even de pagina van Een Theelepel Geluk. Bovenstaand rokje is ook van de partij. Leuk toch?

Koffietalk

Dan hebben we natuurlijk ook nog de koffietalk. Daar waar mijn lezers altijd graag voor terug komen op de site. Koffie bij de hand? Drink hem gezellig mee. Zo niet, dan maken we er een denkbeeldig bakkie van. De afgelopen week werkte ik buitenshuis, kreeg ik een leuke blog opdracht aangeboden (waarover later meer), moest onze auto naar de garage en kreeg ik na twee jaar ergernis een nieuwe telefoon. Ik koos een voor mij vertrouwde samsung en deze werkt prima. Mooie foto’s maak ik er ook mee, uitermate belangrijk voor mijn blog en webshop. Ook het feit dat de auto weer gewoon start maakt mij blij. Hoe luxe is het wanneer je de boodschappen aan het eind van een dag kunt halen, zónder niet spontaan te moeten teruglopen met zware tassen aan je hand?! Dat realiseer je je wanneer dit niet het geval meer is, haha. Het probleem bleek een defect in het contactslot, welke nu volledig is vernieuwd. De leuke dingen dus.

En verder

Verder kabbelt het leven verder, zijn we druk met privé gerelateerde zaken en lopen we hieromtrent tegen een muur op van burocratie. Frustrerend! Hardlopen is al in geen weken gelukt, vanwege een aanhoudende blessure & eigenlijk, heel eerlijk; ik vind het wel best. Ook omdat mijn lichaam zich nog aan moet passen aan mijn nieuwe eetgewoonte. Daarnaast zijn alle dagen enorm gevuld.Vanavond probeer ik een recept uit waar ik al dagen zin in heb. Gevulde tomaten met gesmolten kaas. Koken naast het voedsel dat mijn overige gezinsleden nuttigen is easy. Juist omdat mijn recepten simpel te bereiden en snel klaar zijn. Koolhydraat beperkt eten bevalt mij prima!

Hoe gaat het met jou, en hoe was jouw week? Ik lees het graag in de comments!

Liefs,

Cynthia

2 gedachten over “Winactie & Koffie talk”

  1. Gezellig. Kopje koffie hou ik graag tegoed. 12 uur ’s avonds lijkt me geen goéd plan (als ik dit lees) en morgen om 6 uur weer op moet:).
    Fijn dat je auto weer zonder problemen start. En wat betreft die nare bureaucreatie…..slikken, doorademen en zwaar tot 10 tellen.

    • Koffie om twaalf uur is geen goed plan nee, haha. Ik schreef het artikel in de middag, vandaar. 😊 Succes met de werkzaamheden vandaag. Hopelijk lukte het vroege opstaan. Inmiddels heb ik geleerd om vooral door te ademen, al valt het soms niet mee. ⚘

Een reactie plaatsen