Winnares Facebook Win -Actie

Winnares Facebook Win -Actie

Languit op het strand lig ik momenteel dit artikel te tikken, very chill. Nooit eerder heb ik op deze manier geblogd. Maar ik heb jullie natuurlijk wat beloofd. Er zou een artikel online komen betreft de winnares van mijn facebook win-actie. En hier is ie dan; vanuit Puerto rico Gran Canaria.

Goede reis gehad

Echt, het is hier heerlijk. Ik wist dat de temperaturen rond de 22 graden zouden liggen, maar dat dat hier aan zou voelen als 27 graden, dat had ik dan weer niet verwacht. We liggen hier elke dag aan het strand, en dat voelt aardslui. Heerlijk! De reis is goed gegaan en de omgeving prachtig. Middenin de bergen en vlakbij een zalig strand.

Wie heeft er gewonnen?

Nu zal ik jullie natuurlijk niet langer in spanning houden. Een aantal van jullie hebben de bestemming van mijn reis goed geraden. Daar heb ik een winnares uit gekozen. Haar naam is Tamara van As, yeah! Jij mag een artikel uit de shop kiezen. Dus contact je me even? Dat mag via info@eentheelepelgeluk.nl of de Facebook chat.

Ik wens jullie allemaal een mooie dag toe. Tot snel weer.

Liefs,

Cynthia

12 gedachten over “Winnares Facebook Win -Actie”

  1. Oooooooooooh echt? Yeah yeah yeah yeah yeah! Dat noem ik op zijn minst een soeplepel geluk!๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Zo ontzettend blij mee!!
    Fijn dat je vakantie zo goed bevalt, heerlijk is het daar hรจ? Herkenbaar wat je zegt over de gevoelstemperatuur. Geniet er nog maar lekker van!

Een reactie plaatsen