Yes | Uitbreiding van Nieuwe, trendy dameskleding

Yes | Uitbreiding van Nieuwe, trendy dameskleding

Zakelijk gezien maakt mijn hart op dit moment haar zoveelste sprongetje. Vandaag vertel ik jullie graag over de nieuwe, trendy dameskleding in mijn assortiment. Lees je mee?

Nieuwe, trendy dameskleding & nóg breder aan kunnen bieden

Ik heb weer wat knopen doorgehakt voor Een theelepel geluk. Ik wil namelijk zoveel meer & de behoefte aan uitbreiding vind ik niet meer dan gezond. Je wilt je toch graag blijven ontwikkelen. Als mens, maar ook in dat wat je doet. Een theelepel geluk draai ik met een enorme dosis passie. Zoals je, als vaste bezoeker, wellicht weet zijn merken als Tante Betsy & overige retro merken in steeds grotere hoeveelheden te vinden. Dat komt omdat ik dól ben op dit soort kleding. Maar net als met zoveel dingen in mijn leven reikt mijn smaak verder dan dat. Ik heb best een heel brede smaak! Tijd dus weer voor uitbreiding van nieuwe, trendy dameskleding.

Diverse prijsklassen

Ik wil een breder publiek betrekken bij mijn online winkel. Naast mijn inmiddels vertrouwde merken wil ik nu ook trendy items aanbieden die iets lager in prijs zijn. Natuurlijk moet het wel aansluiten bij het huidige assortiment en bij de uitstraling van de shop zelf. Daar heb ik dus zeker op gelet. Ik wil de huidige trends volgen en hierop inspelen. Zelf draag ik -zoals eerder gezegd- ook graag trendy dameskleding & wat ik zelf draag wil ik ook aanbieden in de webwinkel. Zo zorg ik ervoor dat ik volledig achter mijn aanbod sta. Zelf ben ik gek op lief, maar draag ik op zijn tijd ook stoere kleding. Zo heb ik bijvoorbeeld heel stoere, zwarte laarzen met riempjes ingekocht voor de winter. Deze zijn dan cool te combineren met jeans, maar passen tevens heel gaaf bij Tante Betsy jurkjes. Kun jij je daar niets bij voorstellen? Let maar op, ik zal het te zijner tijd zelf combineren en er foto’s van maken.

Binnen enkele dagen vind je de items in deze leuke shop. En natuurlijk komen er nu ook heel snel nieuwe jurken van Vrolijke Famkes binnen. Kortom; genoeg om naar uit te zien, lieve dames.

Liefs,

Cynthia

 

12 gedachten over “Yes | Uitbreiding van Nieuwe, trendy dameskleding”

  1. super lieve cynthia om zo heerlijk je web shop met mooie snoepjes uit te mogen breiden heel veel succes met je webshop worden weer mooie kleding stukken er bij in je webshop knuffels fijn weekend samen geniet van elkaar

Een reactie plaatsen