Zo ontstond mijn Bedrijfsnaam

Zo ontstond mijn Bedrijfsnaam

Hoe kwam mijn bedrijfsnaam eigenlijk tot stand? Dát leek me nu eens leuk om te delen met jullie. Want, zoals ik me thuis voel op mijn gezellige Koffieblog, zo begin ik ook hier mijn plekje heerlijk te vinden.

Binnen een minuut heb ik mijn bedrijfsnaam bedacht

Toegegeven; het was even zoeken. Want wat plaats je eigenlijk allemaal op een blog in je webshop? Eerlijk gezegd dacht ik dat het zakelijk behoorde te zijn. En alleen maar over Tante Betsy en mijn overige producten behoorde te gaan. Maar gaandeweg vond ik mijn draai en vind ik het werkelijk heerlijk om inmiddels ook hier weer volledig mijn eigen ding te doen. Het is ook wat het beste bij me past. Mijn bedrijfsnaam ”Een theelepel geluk” ontstond in 2016 vanuit een diep dal. In augustus 2015 belandde ik, wegens ziekte in het gezin, in een onwerkelijk tijd en zocht ik een manier om mijn zinnen te verzetten. Ik startte een blog & zocht continu naar dat wat er wél was. Elk lichtpuntje wilde ik zien, dat was het doel. Op het moment dat ik mijn blog startte heb ik binnen een minuut mijn bedrijfsnaam bedacht. Zomaar out of the Blue, alsof het zo moest zijn. Het omvatte alles wat ik voelde en ermee wilde uitstralen. Geluk zit vaak in de allerkleinste dingen. En zo bezie ik het, anno 2018, nog elke dag.

Klein geluk = Groots

Geluk zit in thee, een kopje koffie, die ene zonnestraal of een lach. En zeker in gezondheid! Inmiddels is mijn blog tevens een Webshop met een assortiment van Tante Betsy jurken, Urban Hippies sieraden & Vrolijke Famkes rokken plus accessoires.  Wat ben ik daar trots op! Met de gekozen naam ben ik ook nog steeds heel gelukkig. Het is een heel persoonlijk stukje geworden. Maar ik ben er trots op dat ik mijn eigen weg koos en de oerkracht vond om dit alles op te zetten!

🎀 Liefs Cynthia 🎀

2 gedachten over “Zo ontstond mijn Bedrijfsnaam”

  1. Hoi Roelina,
    Dank je wel! Ik hoor vaker dat de naam doet denken aan vrouwtje Theelepel. Soms wordt ík zelfs zo genoemd. Heel fijn dat jij er blij van wordt. Dat is precies de bedoeling met mijn vrolijke aanbod! 🎈

Een reactie plaatsen