Zo vallen de nieuwe Jurken van Tante Betsy

Zo vallen de nieuwe Jurken van Tante Betsy

Gezien het feit dat ik al meerdere vragen heb binnen gekregen met betrekking tot hoe de nieuwe jurken van Tante Betsy dit keer vallen, deze post. Ik zal in dit artikel mijn eigen bevindingen hieromtrent beschrijven.

Tante Betsy in vrolijke doosjes

Het is al bijna zover. De nieuwe collectie van Tante Betsy verschijnt weer in vrolijke doosjes bij webshop eigenaren & die van de stenen winkels. Dát is altijd weer een waar feestje voor iedereen. Ik ben zeer verheugd en kijk al maanden reikhalzend uit naar al dat vrolijks. Vanaf het moment dat ik de jurken inkocht, ben ik verknocht aan de kleuren, de printjes en de vormen. De jurken zijn zo mooi! Natuurlijk kon ik het niet laten ze ook voor mezelf in te kopen. Ik, uiterst gepassioneerde Tante Betsy liefhebster. Ik heb de jurken dan ook uitvoerig onderzocht en gepast.

Hoe vallen ze?

Ikzelf draag altijd een maat M. De jurkjes die ik voor mezelf paste, zaten dan ook zeker als deze maat. Deze items behoren aan te sluiten op je lichaam en dat deden ze zeker. Maar indien jij dit als onprettig ervaart, kun je zeker (en veilig) voor een maatje groter kiezen. Wanneer ik een L draag, zit deze me wat ruimer. Dat kán dus ook. Eerlijk gezegd vind ik het verschil tussen een maat M en een L niet schrikbarend groot. Het is ook niet dat de jurk in maat L voor mij volledig uit vorm raakt. Een kwestie van smaak dus, wanneer je het mij vraagt. Kortom: de jurken vallen op de juiste maat en sluiten hierbij aan op het lichaam. Voel jij je prettiger in een jurkje met wat extra ruimte? Ga dan voor een maatje groter. Heb je nog verdere vragen? Ik sta klaar ze voor je te beantwoorden.

Heb jij al een favoriete jurk van de nieuwe collectie op het oog?

Liefs Cynthia

2 gedachten over “Zo vallen de nieuwe Jurken van Tante Betsy”

 1. Ik had al eerst zoiets hoe kan ze dat nu weten?! Ze zijn er toch nog niet ;). Maar in de showroom hangen ze allemaal in maatje M en dat is dan wel heel handig bij inkoop als je dezelfde maat draagt. Dan kun je even heerlijk passen.
  Tante Betsy valt inmiddels al heel wat jaren mooi op maat, alleen ging er in het seizoen AW2016 even wat mis bij de nieuwe producent en viel die collectie veelal een maat te groot.
  Ik hou er ook van dat de jurkjes mooi aansluitend vallen, met een zandloper figuur is dat wel heel fijn dat mijn vrouwelijke vormen op precies de juiste plekken worden geaccentueerd.
  En die buik, och die zit daar gewoon ;). In een maatje groter lijk ik gewoon dikker dus zal ik altijd voor een strak zittend jurkje kiezen. Tante Betsy rocks!
  Nog een weekje geduld en dan is het er! Yihaaa! Hele goede verkoop gewenst en heel veel plezier van je jurkjes die je voor jezelf hebt uitgekozen. Knuff!

  • Dat klopt Susan, ik heb ze in de showroom kunnen passen. 😉 Fijn dat jij voor jezelf ook de juiste maat hebt gevonden. Het is toch heerlijk wanneer je je prettig voelt in de jurk én maat die je draagt! Nog één weekje (on)geduld en dan mogen we weer fijn genieten! Jij ook alvast heel veel plezier van al dat moois. Liefsss.

Een reactie plaatsen